أخبار محلية

أبو حسنة” يوضح حقيقة استثناء “أونروا” آلاف من مستفيدي مساعداتها الغذائية

نفى المستشار الإعلامي لوكالة غوث وتشغيل اللاجئين الفلسطينيين “أونروا”، عدنان أبو حسنة، اليوم الأحد، ما يتم تداوله عبر مواقع التواصل الاجتماعي حول استثناء الوكالة آلاف المستفيدين من برنامج المساعدات الغذائية (الكوبونات). وقال أبو حسنة في تصريحات صحفية إن “هذا الكلام غير صحيح على الإطلاق”، مشيرة إلى أن عملية تحديث البيانات ما زالت مستمرة، ولم يتم الإعلان عن أي قرارات بشأن المساعدات الغذائية حتى اللحظة. وكانت صفحات عبر وسائل التواصل الاجتماعي، قد تداولت الساعات الأخيرة، معلومات (بدون مصادر) تفيد بحذف 400 ألف مستفيد من برنامج مساعدات وكالة الغوث (الكابونة). وأكد أبو حسنة أن هناك فئات سيتم استثنائها من “الكوبونات” وسجري إضافة فئات جديدة تستحق المساعدات، لافتا إلى أنه لم يتم ضم مستفيدين جديد إلى البرنامج منذ شهر سبتمبر 2019. وأوضح أن الفئات التي سيتم استثنائها “هي التي تتلقى راتب ثابت، لكن حتى الآن لم يحدد الحد الأدنى للأجور، موضحا أنه يتم حصر المستفيدين الموجودين في غزة في إطار عملية التحديث”. ولفت إلى وجود اعتراضات ونقاشات، مبينا أن عملية تحديث البيانات ستنتهي خلال أسابيع وسيتم الإعلان عن كل التفاصيل.

مقالات ذات صلة

‫48 تعليقات

  1. Ještě než se podíváme na to, kde a jak si zahrát automaty za peníze, případně v demo režimu zdarma, tak vám online výherní automaty trochu přiblížíme. Pokud nemáte s online zábavou moc zkušeností, tak se nebojte, vše je velice jednoduché. Díky možnosti hrát z mobilu nebo tabletu se navíc můžete bavit kdykoliv a kdekoliv. Ministerstvo zemědělství koncem dubna informovalo, že Státní zemědělská a potravinářská inspekce (SZPI) připravuje opatření, která kanabidiol a další látky získané z konopí zakáže uvádět na trh. Zdůvodnilo to tím, že podle nařízení EU se produkty obsahující CBD považují za takzvané nové potraviny, protože nebyly v členských státech konzumovány ve významné míře před květnem 1997. Proto se nesmějí uvádět na trh, dokud je neprověří Evropský úřad pro bezpečnost potravin (EFSA).
    https://www.insert-bookmark.win/bonus-bez-vkladu-2023
    Je lepší počkat, automaty zdarmo jak si lidé na celém světě užívají trochu hazardních her. Většina Blackjack hry budou mít nějaké dobré a špatné, kteří věří. Online poker je hazardní hra, kterou však mnoho lidí považuje za nelegální. To však není pravda. Kasina, která mají českou licenci nebo licenci akceptovanou Českou republikou, mohou provozovat online hazardní hry. Pokud máte účet v takovém kasinu, poker je pro vás legálně dostupný. Poker můžete hrát i mimo online kasina, ale jedná se pouze o hry nebo aplikace, kde nehrajete o skutečné peníze. Kriminalisté zadrželi v minulých dnech muže podezřelého z kuplířství. “Podnikal” i v Budějovicích.

اترك تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *

زر الذهاب إلى الأعلى